Minősítéseink

A General Frigolog Kft. vezetése felismerte azt, hogy a minőség és az élelmiszerbiztonság az élelmiszerek szállítása során döntő fontosságú.

Annak érdekében, hogy megrendelőinket azok teljes megelégedésére tudjuk kiszolgálni, továbbá azért, hogy e partnerek biztosak lehessenek abban, miszerint a General Frigolog Kft. által szállított termékek mindig megfelelő minőségben, biztonságban és kifogástalan élelmiszerbiztonságban érkeznek a vevőkhöz, ezért a cégünk a nemzetközileg is elfogadott minőségirányítási-és élelmiszerbiztonsági szabvány, a Global Standard Storage & Distribution szabvány szerinti rendszert működteti. 
A termékek szállítása során figyelembe vesszük a környezetvédelmi előírásokat, a legkisebb környezeti terhelésre törekszünk. A vezetőség elkötelezett a folyamatos fejlesztés mellett, az energiafelhasználás minimalizálására törekszünk.

A Kft. megfelelően képzett és szükség szerint továbbképzett munkatársakkal működik együtt, akik tisztában vannak az élelmiszerbiztonsági követelményekkel, előírásos módon, valamint pontosan dokumentálva hajtják végre mindazokat a gondosan rögzített feladatokat, amelyek az alaposan megismert megrendelői igények kielégítését szolgálják. Cégünk a mindenkor az érvényes jogszabályi feltételeket figyelemmel kíséri és betartja.

Cégünk törekszik továbbá arra is, hogy saját hibáit alaposan megismerje, a hibák okait feltárja, és olyan javító-és helyesbítő intézkedéseket foganatosítson, amelyek a hasonló hibák ismételt előfordulását nagy valószínűséggel megakadályozzák. 

A Kft. vezetése etikus piaci magatartást folytat, megrendelőivel és beszállítóival egyaránt. Munkatársaival szemben etikusan viselkedik és tőlük is ezt várja. 

A Kft. folyamatosan fejleszti módszereit. Ennek érdekében rendszeresen célokat tűz ki, azokat megvalósítja, hatékonyságukat ellenőrzi, és szükség szerint korrekciókat alkalmaz.

Mindezek teljesülésével a Kft. a megrendelők/vevők elégedettségét kívánja elérni.

Ad Image

 

Left AD Image